Selecteer een pagina

Micmacbags

Micmacbags, tassen sinds 1949

Micmacbags is opgericht door een echte avonturier. Geïnspireerd door de Indian Micmacs schetste hij zijn eerste ontwerpen op de achterkant van oude sigarendoosjes. Voor de productie van zijn ontwerpen reisde hij af naar China en India, op zoek naar geschikte fabrieken. Een kleine tassencollectie werd gemaakt en zo was het merk Micmacbags geboren.

Tassen met een puur en authentiek karakter

Nu, jaren later, is Micmacbags zijn kwaliteit en kracht nooit verloren. De lifestyle van de Indian Micmacs vormt nog steeds de grootste inspiratiebron. Deze free spirit vertaalt zich in tijdloze modellen, ruwe materialen en robuuste details. Tassen die levendigheid uitstralen, met een puur en authentiek karakter. In de huidige collectie zijn nog steeds een aantal van Micmacbags eerste ontwerpen opgenomen. Elke Micmacbags tas is uniek. Natuurlijke oneffenheden op het leer kunnen zichtbaar zijn en de structuur en kleur zullen door het gebruik van de tas veranderen. Hierdoor wordt een tas van Micmacbags alleen maar mooier naarmate de tijd vordert.

Micmacbags vindt u bij Sacs & Bags.

Bij Sacs & Bags in Wageningen hebben wij een grote collectie op voorraad. Kom gezellig langs in onze winkel en vindt die tas die bij jou past.