Selecteer een pagina

Vilenca

Vilenca

De reis van Vilenca begon 34 jaar geleden in 1981. Het erfgoed van Nederland gecombineerd met enkele creatieve individuelen zorgde ervoor dat Vilenca als merk geleidelijk aan groeide. Door de visie en cultuur van Vilenca ontstonden er prachtige Nederlandse eigenschappen in onze tassen.
Wat Vilenca altijd in gedachte zal houden zijn de eigenheid van het merk en de huidige trends van de markt. De kern van het merk Vilenca is de uitstekende kwaliteit en buitengewone leer selecties in combinatie met het formidabele vakmanschap hoe de producten worden gecreeerd. Vilenca werkt continu samen met verschillende internationale designers om een volledige onderscheidende globale look the creeren.

Vilenca streeft naar perfectie met alle handgemaakte producten Met veel wil en passie wordt er getracht te voldoen aan de behoeften en wensen van de huidige maatschappij. Vilenca gelooft dat de klanten hun eigen identiteit vinden met onze tassen.

 

Vilenca bij Sacs & Bags.

Bij Sacs & Bags in Wageningen hebben wij een grote collectie op voorraad. Kom gezellig langs in onze winkel en vindt die tas die bij jou past.